Yol Tarifi Al Hemen Ara

Hakkımızda

Hakkımızda

Emka Haberleşme, haberleşme alanında en kaliteli ürünleri tüketiciye en uygun fiyatlarla sunma amacıyla 2021 tarihinde Emka Haberleşme ltd. şti. ünvanıyla kurulmuştur. 25 yıldan beri haberleşme ürünleri sektöründe firmamız her zaman müşterilerinin memnuniyetini öncelikleri arasında ilk sıraya koymuştur. Bu yaklaşımımızı 25 yıldır aynı titizlikle göstermeye devam etmekteyiz. Müşterilerimizin verdikleri siparişlerin en kısa sürede kendilerine ulaşması için sürekli olarak çalışmaktayız.

Firmamız Emka Haberleşme İletişim ve Haberleşme sektöründe faaliyet göstermekte olup kurulduğu günden bugüne kadar yüksek kalite, sınırsız müşteri memnuniyeti ve etik değerlere bağlılık ilkelerini benimsemiştir.Firmamız sektörde önde gelen Motorola, Estalky, Belfone, Talkpod, İcom ve Vokkero marka telsiz ürünlerinin satış ve pazarlama, teknik destek, faaliyetlerini yürütmektedir.

Haberleşme alanında son çıkan bütün yenilikleri bölgesine ulaştırmış olup, bu süre içerisinde tüm yurtiçine bunu en güzel şekilde sunmuştur. Haberlşeme sektöründeki çalışmanın getirdiği sorumluluk ve bilinçle bugüne kadar bağlı olduğumuz ilkeler doğrultusunda sürekliliği sağlamak bununla da yetinmeyerek daha da ileriye götürebilmek ve müşterilerimize uluslararası standartlarda hizmet sunmak en büyük amacımızdır.

emkahaberlesme.com sitemiz ürünlerimizi ve şirketimizi en temiz şekilde tanıtmak için kurulmuştur.Siz değerli müşterilerimizi hizmetlerimiz hakkında her zaman sizi dinlemeye ve çözüm üretmeye hazırdız.